Golvslipning Stockholm

VI GÖR SKILLNAD PÅ EN DETALJ, DEN ABSOLUT VIKTIGASTE

När du anlitar oss för golvslipning kan du vara säker på att vi alltid använder dem bästa produkterna i marknaden. Att ytbehandla och genomföra en golvslipning är en ren och skär investering som håller i många år, därför är det en självklarhet för oss att använda marknadens bästa produkter för att överträffa era förväntningar.

För oss är det viktigaste att leverera kvalitet på varje golvslipning stockholm samt en personlig service och en bra upplevelse. Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till och svarar på frågor!

Begär kostnadsfri offert!

Varför ska du välja Marlons Måleri & Design AB vid en golvrenovering?

Genom åren har vi skaffat oss kunskap och erfarenhet om golv genom att vara lyhörda och nyfikna på produkter och genom att ha ett gemensamt mål, att vara i framkant i Stockholm.

För oss är det viktigaste att leverera kvalitet, service och en bra upplevelse. Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, vi hjälper gärna till och svarar på frågor!

Utnyttja ROT-avdraget

Passa på att utnyttja ROT-avdraget och få skatterabatt på vår arbetskostnad. ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus.

Vi hjälper till hela vägen från början till slut.

Vi tänker på Miljön

För oss på Marlons Måleri & Design AB är det en självklarhet att vår verksamhet ska bidra till minsta möjliga miljöpåverkan. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan.

Våra golvslipare som gör det lilla extra

Genom att anlita rätt personal, ha rätt arbetsvillkor och en entusiastisk anda i företaget, kan vi leverera jobb av högsta kvalitet där Du som kund alltid står i centrum från början till slut.

Vad våra kunder tycker

Du som kund ska alltid vara nöjd med oss hela vägen från första mötet till färdigt projekt, därför vill vi gärna att du får ta del av våra tidigare utförda arbeten.

Samarbetspartner

Stäng