Om företaget

Marlons Måleri AB är ett måleriföretag där kvalitét och servicekänsla står i fokus. Vi prioriterar punktlighet och god kommunikation med våra kunder, och strävar alltid efter bästa resultat. Med mångårig erfarenhet och stort kunnande tar vi hand om ert projekt från början till slut.

vi är ditt val av måleri i stockholm

Marlons Måleri AB är en målerifirma med bred kompetens inom måleribranschen och vi sätter alltid dig som kund i första hand. Det är dina behov, förutsättningar och önskemål som sätter riktlinjerna för vårt arbete.

Vare sig du har behov av professionell hjälp med stora målningsprojekt utomhus eller mindre projekt som rör dekorativ målning inomhus i Stockholms län är vi på Marlons Måleri AB ditt givna val!

Kundnöjdhet - grundpelaren i vår verksamhet

Vi jobbar med material av högt ställda miljökrav och god kvalitet.
Vi har goda kontakter med våra leverantörer och kunskaper om marknadens bästa produkter. Vi ser alltid till att uppfylla kundens önskemål och krav.
Sedan sommaren 2015 driver vi detta genuina familjeföretag.
Vi ser framemot att få sätta färg på din vardag!

BEGÄR KOSTNADSFRI OFFERT
FÅ SVAR INOM 24 TIMMAR.

Vi vill gärna vara med och förverkliga drömmar och idéer och ge dig fina måleriupplevelser som du kan glädjas åt lång tid framöver. Det har du mitt och mina medarbetares ord på. Varmt välkommen till oss på Marlons Måleri AB, vi ger dig alltid trygga måleritjänster med garanti för din fastighet!

Samarbetspartner

Stäng