Våra tjänster

På Marlons Måleri har vi mycket erfarenhet och bred kompetens. Det ger oss nöjda kunder samt visuellt konkreta resultat. Nedan ser du de tjänster vi är riktigt bra på.

Inomhusmålning och tapetsering

Sätt färg på tillvaron! Vi målar och tapetserar i lägenheter, hus, butiker och kontor. Att måla om eller tapetsera väggarna är ett enkelt sätt att förnya och pigga upp hemmet eller företaget. Underarbetet är A och O för ett snyggt resultat. Och du vill att det ska hålla i många år, eller hur?

Fasadmålning

Välj ny fasadkulör eller fräscha upp! Att måla om huset är ett stort projekt. Det krävs både kunskap och erfarenhet. Oavsett vilken fasadpanel du har på ditt hus, har vi den rätta kunskapen för att uppfylla dina förväntningar. Och självklart – ett långsiktigt resultat.

Våtrumsmålning

Måla om badrummet! Höj värdet på hemmet och gör en våtrumsmålning! Det är även ett effektivt sätt att förnya och fräscha upp badrummet eller annat våtutrymme. Däremot kan en våtrumsmålning få allvarliga konsekvenser om det inte utförs rätt. Och att ha ett väl utfört våtrumsskydd är otroligt viktigt för att förebygga vattenskador.

Trapphusrenovering

Färgsätt och renovera trapphuset! Det finns flera fördelar med en uppfräschning av trapphuset. Ett nymålat trapphus höjer inte bara värdet på din fastighet, det skapar även en trivsam och fräsch miljö att vistas i.

Fönsterrenovering

Fönstermålning och totalrenovering! När såg du över dina fönster senast? Förutom att färgen på dina fönster har stor betydelse för husfasaden och ger ett trevligare intryck, skyddar den även från yttre påfrestningar.

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

BEGÄR KOSTNADSFRI OFFERT
FÅ SVAR INOM 24 TIMMAR.

Vi vill gärna vara med och förverkliga drömmar och idéer och ge dig fina måleriupplevelser som du kan glädjas åt lång tid framöver. Det har du mitt och mina medarbetares ord på. Varmt välkommen till oss på Marlons Måleri AB, vi ger dig alltid trygga måleritjänster med garanti för din fastighet!

Samarbetspartner

Stäng