Vi målar din
BRF i Stockholm

Vi utför fasadmålning och fönstermålning för ditt BRF

För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Stockholm

Vi erbjuder en komplett fasadlyftning, vilket såklart även inkluderar fönster, målning, plåtar, tak och trapphus.

Vi tar fullt ansvar under hela projektets gång och leder det i samråd med er. Vi vet hur viktigt det är för er som kund att kunna lite på oss som målarfirma och därför lämnar vi alltid garanti på de arbeten vi utför.

Fönsterrenovering

Vi målar fönster på alla typer av fastigheter i Stockholm

Vid en fönsterrenovering plockas ytterbågarna ned och transporteras till verkstaden där allt arbete sker. När allt är klart transporteras bågarna tillbaks och hängs på plats. Vi utför allt från skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster.

Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är nästan alltid bättre för både miljön och plånboken. Dessutom behåller fasaden sin ursprungliga karaktär vid en fönsterrenovering. Klassiska och gamla träfönster är tillverkade i bra virke och håller sig fina i många år efter en fönsterrenovering.

Läs våra rekommendationer

Fasadmålning

Vårt varierande klimat i Stockholm gör att det blir mycket påfrestningar fasader

Vi utför nymålning och ommålning av fasader eller väggar som behöver fräschas upp i Stockholm. Vid en fasadrenovering reser vi en ställning runt fastigheten. Samtliga ytor som inte behandlas skyddsintäcks för att inte skadas.

All modern fasadmålning bygger på målningssystem där flera färgskikt av olika material samverkar för att skydda fasaden på bästa sätt.

Vi använder oss av duktiga ställningsbyggare, snickare och målare för att projektet skall bli så bra som möjligt. Vi vill vara din samarbetspartner när du ska göra iordning din fasad.

Trapphusrenovering

Vi målar alla typer av trapphus i Stockholm

När ni anlitar oss för en trapphusrenovering börjar vi med en träff i trapphuset och diskuterar era tankar och idéer och vi fäster stor vikt vid att titta på alla detaljer.

Genom att färgsätta, måla om och renovera ert trapphus på ett genomtänkt och detaljerat sätt så skapas både trivsel och ett högre värde på fastigheten.

Boka möte och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Utförda måleriuppdrag

Följ med på vårt dagliga måleriäventyr

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!