Fasadmålning
Stockholm

Fasadmålning i Stockholm

Kontakta oss för kostnadsfritt besök och fri offert

På Marlons Måleri AB är det alltid lika viktigt att du som kund kan känna dig lugn och säker på att du får det bästa resultatet till ett riktigt bra pris, och att vi bli klara inom utlovad tid. För oss är resultatet alltid det viktigaste.
Vi tror på att nyckeln till ett framgångsrikt projekt som t.ex en fasadrenovering är förmågan att samarbeta. Därför utbildar vi alla våra medarbetare med jämna mellanrum, då vi hela tiden expanderar vill vi säkerställa att samarbetsförmågan inom företaget är i världsklass.

Vad våra kunder tycker

Begär kostnadsfri offert

Vi prioriterar dig som kund hela vägen

Vi vänder oss till privatpersoner, föreningar, kommuner och företag i hela Stockholm. Kontakta oss när du vill ha en entusiastisk fasadmålare. Fasader behöver nymålas eller ommålas vid något tillfälle. Många glömmer att måla under längre perioder och får senare ångra det när de måste göra dyrare renoveringar ändå.

Våra erfarna målare i Stockholm tar hand om fasaden från början till slut. Fasader i Stockholm har ofta en historisk bakgrund som man måste ta hänsyn till när man ska måla om, för att bevara originaliteten i
fasaden samtidigt som man rustar upp den.

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

Svenska klimatet påverkar din fasad

Hör av dig till oss när du behöver en expert

Det svenska klimatet är hårt och kyligt mestadels av årets alla månader vilket påverkar husfasaderna negativt. Oavsett om det är skinande sol, snö, regn eller blåst, tar fasaden stryk.

Vårdar man fasaden på rätt sätt behöver man inte måla om fasaden och rusta upp den lika ofta. När man väl ska måla om fasaden med ny färg är det viktigt att man utför underarbetet korrekt och säkert. Fasadfärgen sätter sig mycket bättre på fasaden och får en betydligt längre livslängd än om du inte gör underarbetet. Vi är specialister på att måla om och rusta upp fasader i hela Stockholm.

Rot-avdrag

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

UTFÖRDA FASADJOBB

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!