Invändigt Måleri
& Tapetsering
i Stockholm

Invändigt måleri

Ditt självklara val av måleri i Stockholm

Våra kompetenta och certifierade målare hjälper dig att uppnå det bästa resultatet, oavsett om det gäller lägenheten, huset, butiken eller kontoret. Genom ett grundligt utfört arbete får du en nyrenoverad känsla som håller i många år! Vårt måleri har goda referenser och nöjda kunder.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök, vi hör av oss inom 24 timmar.

Behöver du måla om din interiör i Stockholm?

Vi har lång erfarenhet av måleri

Våra många nöjda kunder och lyckade projekt beror dels på våra målares yrkesskicklighet och precision men också på vår passion för att överträffa kundens förväntningar. Vår vision är inte bara att uppfylla kundens önskemål utan också att göra det så kostnadseffektivt som möjligt. När du anlitar Marlons Måleri kan du vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt och professionellt sätt från början till slut.

Boka hembesök för invändig målning och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Utförda måleriuppdrag

Följ med på vårt dagliga måleriäventyr

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

Rot-avdrag

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!