Målare
Bromma

Målare Bromma - 100% nöjd kundgaranti

Marlons Måleri & Design AB är ett seriöst måleri som har goda referenser. Vi finns i Bromma och utför alla måleriarbeten med stor entusiasm, noggrannhet och ett brinnande intresse för att överträffa dina förväntningar.

Nedan ser du tjänster våra målare är riktigt bra på:

Vad våra kunder tycker

Måleri som tänker på miljön

Vi hjälper även till med konsultation och färgsättning

Marlons Måleri & Design AB är ett av Stockholms mest välrenommerade företag inom måleri & färgsättning. Med över 150 renoveringar årligen har vi en stor kunskap och kapacitet som sätter oss långt framför våra konkurrenter. Vi går tillsammans igenom ditt projekt och lägger upp en handlingsplan för hur måleriarbetet ska utföras och projekteras.
 
Då vi arbetar i hela Stockholm med både privatkunder, företagskunder och bostadsrättsföreningar har vi goda erfarenheter av att arbeta i såväl kontor, lägenheter, villor och fasader i Bromma. Vi strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och vi är mycket måna om att anpassa oss efter bostaden och kundens unika projekt.

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag
1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

30%

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. Våra målare jobbar med glädje och sätter färg på din vardag. Kontakta någon av våra målare stationerade i Bromma för att erhålla en kostnadsfri offert.

Utförda måleriuppdrag

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!