Målare
Sollentuna

Kontakta våra målare i Sollentuna för en offert

Marlons Måleri & Design AB är ett utvecklande företag som har som mål att vara i framkant när det gäller måleritjänster i Sollentuna.

För oss är varje projekt en viktig del av vår utveckling. Genom att anlita rätt personal, ha rätt arbetsvillkor för våra personal och en gemensam entusiasm att vilja leverera det bästa resultatet, är vi övertygade om att du som kund blir supernöjd med oss!

Vad våra kunder tycker

En och samma kontaktperson under hela processen

Vi prioriterar dig som kund hela vägen

För att gör det hela så smidigt som möjligt för dig som kund har du alltid kontakt med en och samma kontaktperson under hela arbetsprocessen. På så sätt minskar man chanserna att det blir missförstånd och vi har märkt att kunderna uppskattar det väldigt mycket.

Utförda måleriuppdrag

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert av våra målare

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag
1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

Tjänster vi är riktigt bra på

Hör av dig till oss när du behöver en expert

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

Målerifirma som tänker på miljön

Vi tänker på framtiden

För oss är det en självklarhet att vår verksamhet ska bidra till minsta möjliga miljöpåverkan. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan.

Om du behöver en målare i Sollentuna, kontakta oss så hjälper vi gärna till. Om du har frågor eller funderingar kring måleritjänster eller om du vill få råd så hjälper vi dig gärna också, det är bara att lyfta på luren!

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!