Målare
Stockholm

Högsta kvalitet och service på alla våra måleritjänster

Vi prioriterar dig som kund hela vägen

Vårt mål har varit detsamma sedan starten – Leverera ett gott resultat genom ett väl utfört jobb, en nöjd kund och en tillfredsställd målare.

Detta är grunden till hur våra målare förhåller sig gentemot varandra och kunder. Resultatet är självklart alltid det viktigaste, men för oss är det minst lika viktigt att värdesätta våra målare och se till att dom mår bra, utvecklas och känner en mening i sitt yrke.

UTFÖRDA MÅLERIUPPDRAG

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

Vad du kan förvänta dig med oss som målare för ditt projekt

Hör av dig till oss när du behöver en expert

För att bli Stockholms mest framgångsrika måleriföretag krävs det att man sätter kvalitet och service i första rummet. När du anlitar våra målare är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad under hela processen. Genom att anlita Marlons Måleri kan du vara helt övertygad om att våra målare endast använder miljövänliga produkter och färger.

Att anlita våra målare stockholm är enkelt och tryggt. Som kund hos oss kan du lita på att jobbet blir utfört i tid, till rätt pris och med högsta kvalitet. Vi strävar bara efter positiva överraskningar och att du som kund är nöjd, det är vår spets.

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

MÅLERITJÄNSTER VI ERBJUDER

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!