Målare
Täby

Behöver du en målare i Täby?

Ombyggnation, nybyggnad, fönster- och dekorationsarbeten.

Marlons Måleri & Design AB är en totalentreprenör av måleri- och underhållstjänster. Vi skapar långsiktiga kundrelationer. Våra tjänster kännetecknas av god kvalitet och kommunikation, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra medarbetares arbetsmiljö. Vårt mål är att alltid vara i framkant i vår bransch.

Vad våra målare tycker

Goda kundrelationer

Är grunden för vår verksamhet

Vårt måleriföretag är måna om att ha en bra dialog med våra kunder för att skaffa oss förutsättningar att nå fram till ett slutresultat som våra kunder är supernöjda med! Om du är i behov av ett måleri i Täby, tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och fri offert.

Vårt kontor finns i Täby och vi arbetar i hela Stockholm omnejd. Så oavsett vart du behöver en målare, så finns vi där! Våra målare tar sig an arbeten åt både privatpersoner, företag och föreningar i Täby och hela Stockholm.

UTFÖRDA MÅLERIUPPDRAG

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!