Måleri
Sollentuna

Måleri Sollentuna

Experter på måleri i Sollentuna

Om du är i behov av en målare i Sollentuna så har du kommit rätt. När du anlitar oss för ett målerijobb kan du känna dig säker på att du får värde för dina pengar. Vi fokuserar på att leverera ett mervärde till dig som kund. Därför är det viktigt för oss att jobba en struktur och plan som vi tror på. Vi ska med vår insats förmedla en positiv känsla till dig som kund under hela arbetsprocessen.

Vi är specialister på allt som rör måleri och färgsättning. Vi vill vara det självklara måleriet i Stockholm och vi är ständigt nyfikna och intresserade av att bli bättre på allt vi gör.

Vad våra kunder tycker

Måleritjänster vi är riktigt bra på

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet

Är du privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget och få skatterabatt på vår arbetskostnad.  Vi hjälper dig genom hela processen. Läs mer på Skatteverkets hemsida här.

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

30%

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Utförda måleriuppdrag

Vi tänker miljö

Vi vänder oss till privatpersoner, företag och föreningar i hela Sollentuna

Vi tänker på miljön. För oss är det en självklarhet att vår verksamhet ska bidra till minsta möjliga miljöpåverkan. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan.

Om du är i behov av ett måleri i Sollentuna, tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och fri offert.

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!