Måleri
Stockholm

Måleri Stockholm

Privatpersoner, kommuner, föreningar och företag

Marlons Måleri AB – Måleriföretaget som sätter färg på Stockholm! Vi hjälper dig att förverkliga dina visioner till verklighet. Genom åren har vi skaffat oss goda erfarenheter av måleri och ombyggnationer i Stockholm.

Vi utför alla våra jobb på samma sätt. Kunden ska vara prioriterad från början till slut, arbetet ska vara utfört i tid, kunden ska vara mer än nöjd och våra målare ska vara nöjda och glada. Vi strävar bara efter positiva överraskningar.

Vad våra kunder tycker

Vår filosofi

Fri offert inom 24h

Marlons Måleri AB i Stockholm erbjuder alla tjänster inom måleri och vänder sig till dig som på något sätt vill förvandla en vision till verklighet. För oss är resultatet alltid det viktigaste. Därför lägger vi stor vikt på att utbilda och utveckla all vår personal, för att säkerställa att våra
medarbetare trivs och utvecklas i en god arbetsmiljö. Vi tror på att nyckeln till ett framgångsrikt måleriprojekt är förmågan att samarbeta.

När du anlitar oss för ett arbete kan du känna dig trygg och säker på att arbetet blir utfört på bästa sätt. Genom att sätta in expertkunskap där den behövs och vid rätt tidpunkt, kortar vi ner arbetstiderna och håller nere kostnaderna.

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

Vi hjälper dig hela vägen

Hör av dig till oss när du behöver en expert

Det händer att projekt dras ut på tiden och där fakturan kommer som en chock på slutet. Oftast handlar det om enkelt missförstånd och kommunikationsproblem. Ett projekt innebär ofta att flera olika aktörer ska få ihop sina scheman. 

Som kund ska du aldrig drabbas för att andra inte lyckats få ihop sin arbetsdag. Vi är lösningsorienterade och jobbar efter vår egna princip ”rätt material och rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle”. Vi tömmer aldrig på kvalitet, varken när det gäller arbetssätt eller material.

Detta gör att vi kan erbjuda en hög och kvalitativ nivå på utfört arbete till ett bra pris. När du anlitar Marlons Måleri AB i Stockholm får du får helt enkelt mer för pengarna.

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

30%

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

Utförda måleriuppdrag

I stolt samarbete med

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!