Måleri
Täby

MÅLERI TÄBY

privatpersoner, företag och föreningar

Om du är i behov av ett måleri Täby, tveka inte att höra av dig till oss så för ett kostnadsfritt möte och fri offert. Våra målare är experter på allt som rör måleri och för oss är målet att överprestera i alla våra jobb för att kunna ligga i framkant. Vi vill vara det självklara måleriet i Stockholm och vi är ständigt nyfikna och intresserade av att bli bättre på allt vi gör.

Vi åtar oss allt från totalrenoveringar, golvbehandlingar, invändigt måleri, fasadrenovering och tapetsering. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet. För oss är det viktigaste att leva upp till kundens förväntningar genom att erbjuda den bästa personliga servicen i kombination med ett professionellt utfört arbete.

VAD VÅRA KUNDER TYCKER

Lägenhetsmålning Östermalm

MILJÖVÄNLIGT MÅLERIFÖRETAG

Vi hjälper även till med konsultation och färgsättning

Vi tänker på miljön. För oss är det en självklarhet att vår verksamhet ska bidra till minsta möjliga miljöpåverkan. Företagets miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all påtaglig skadlig miljöpåverkan och vara förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan.

Om du är i behov av ett måleri i Täby, tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och fri offert.

Hur går det till?

Nedan beskrivs kundresan från första besöket till slutfört uppdrag

1 Offert

Vi inleder uppdraget med ett möte där vi går igenom era önskemål. Utifrån detta levererar vi en offert med fast pris.

2 Uppstart

Under uppstarten är vår projektledare på plats för att gå igenom varenda detalj. Det gäller allt från väggar och tak till snickerier. Denna förbesiktning lägger grunden för en lyckad arbetsprocess.

3 Produktion

Samma projektledare som tidigare besökt er kommer att leda arbetet från början till slut. Kommunikationen är extremt viktig för oss och kundens synpunkter värderas högt.

4 Avslut

När arbetet är utfört inleder vi en intern besiktning (försyn) för att säkerställa hög kvalitet. Det följs av en efterbesiktning tillsammans med kunden. När du är hundra procent nöjd med vårt jobb vet vi att det är ett lyckat projekt. Att du trivs är viktigast för oss, det gör oss stolta.

ROT-AVDRAG

Reparation och underhåll samt om- och tillbyggnad räknas som ROT-arbeten och ger rätt till skattereduktion om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i.

Skattereduktion för husarbeten medges med halva arbetskostnaden och med högst 50 000 sek per person och år.

Exempel

Arbetskostnaden 5 000,00 kr
Materialkostnad 1 500,00 kr
Netto 6 500,00 kr
Moms 25% 1 625,00 kr
totalt: 8 125,00 kr
Med ROT-avdrag Arbetskostnad -30%
Det totala blir då: 6 250,00 kr

30%

Boka hembesök och få en kostnadsfri offert

Vi satsar alltid på 100% kundnöjdhet och kvalité. Vill du ha en professionell bedömning från en av våra projektledare? Självklart kommer vi hem till dig för att göra en bedömning och ge en specificerad offert. Fyll i formuläret så återkommer vi inom 24 timmar. 

UTFÖRDA JOBB

PARTNERS

risus. libero. non Lorem diam ut ipsum ante. pulvinar felis

Detaljerad offert
Såklart helt gratis!